Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spanac gratinat

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -Adauga reteta ta.
Reţeta noastră de spanac gratinat este exact aşa cum ar trebui să fie mâncat spanacul: cu multă brânză! Te învăţăm cum să faci spanac gratinat, cea mai bună reţetă, în aşa fel încât să nu fie zemos, dar să un sos bogat. Este o mâncare potrivită pentru fiecare zi şi este foarte potrivită şi pentru felul principal.
Spanac gratinat
Spanac gratinat

Ingrediente:

3 linguri unt
1 ceapă, tocată
1 căţel de usturoi, pisat
1/4 cană făină
2 1/2 căni lapte
sare
1/8 linguriţă nucşoară
1,5 kg spanac dezgheţat, tocat şi scurs
1/2 cană parmezan, dat pe răzătoare
piper
1/2 cană brânză răzuită

Mod de preparare:

Încingi cuptorul, ungi o tavă cu puţină grăsime şi dai deoparte. Pui o tigaie mare la flacără medie şi topeşti untul. Adaugi ceapa şi laşi pe foc 3-4 minute până devine translucidă. Adaugi apoi usturoiu şi mai laşi un minut.
Pui făina şi laşi pe foc, amestecând din când în când pentru încă un minut. Adaugi laptele, sare şi nucşoară şi amesteci bine. Laşi pe foc până bolboroseşte şi apoi dai focul mai mic şi laşi să fiarbă 10 minute, amestecând din când în când.
Storci bine de tot spanacul. E un pas foarte important! Dacă nu-i storci bine şi nu elimini toată apa, e posibil să nu-ţi iasă reţeta. Pui spanacul şi parmezanul în sos şi amesteci bine. Guşti şi asezonezi cu sare şi piper, dacă este necesar.
Transferi în tavă şi presari brânza rasa. Dai la cuptor 28-30 de minute sau până se rumeneşte pe deasupra.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!