Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Orez cu pui în stil latino

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cunoscută internațional după denumirea de “arroz con pollo”, această rețetă extrem de populară, cu iz latino, este una incredibil de ușor de încropit, super sățioasă și aspectuoasă. Oricine o poate face, nu necesită cunoștințe culinare deosebite.
Orez cu pui în stil latino

Orez cu pui în stil latino

Ingrediente:

  • 600 g pui gătit și făcut fâșii cu furculița
  • 1 kg orez gătit (rezultat din 300 g orez nefăcut)
  • 3 linguri de unt
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 ceapă galbenă tocată
  • 6 căței de usturoi tocați
  • 2 ardei grași tocați
  • 400 g roșii conservă decojite și tocate
  • 300 g mazăre fiartă
  • 2 morcovi fierți tocați
  • 150 ml supă de pui
  • 2 lingurițe chimion
  • 1/2 linguriță pudră de chili
  • 2 lingurițe de boia dulce
  • 1 linguriță de oregano
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat

    Mod De Preparare:

    Topește untul într-o tigaie, la foc mic, și pune la călit ceapa, ardeii, usturoiul. Adaugă condimentele și lasă să se facă 5-7 minute.
    Adaugă roșiile, amestecă și lasă să se facă încă 5 minute. Adaugă mazărea, morcovii și carnea. Amestecă și lasă să se facă încă 2-3 minute.
    Adaugă orezul, sosul de soia și supa de pui. Amestecă bine și lasă să se facă 5-10 minute. Asezonează după gust.
    Dă de pe foc, adaugă pătrunjelul proaspăt tocat și servește fierbinte.
    Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!