Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă din piept de curcan cu condimente și verdeață

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Gustul pieptului de curcan va fi desăvârșit aromat cu verdețuri și condimente, iar carnea va fi foarte fragedă și suculentă.
Ruladă din piept de curcan cu condimente și verdeață

Ruladă din piept de curcan cu condimente și verdeață

Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 200 gr unt
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 legătură de mărar verde
  • 5-6 frunze de busuioc
  • 3-4 căței de usturoi
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare și piper, după gust
  • 1 lingură cu muștar, boabe
  • puțin ulei
 Mod de preparare:



Mai întâi pregătim untul cu usturoi și verdețuri. Punem untul moale, într-un bol. Spălăm verdețurile, le tocăm mărunt și le adăugăm peste unt. Curățăm usturoiul, îl pisăm și îl adăugăm peste celelalte ingrediente. Presărăm sare și piper, adăugăm zeama de lămâie și amestecăm bine toate aceste ingrediente. Transferăm untul astfel aromatizat pe o folie alimentară și îl modelăm sub formă de rulou. Îl rulăm în folie și îl dăm la congelator pentru 30-40 de minute, sau până se întărește bine.
Între timp, pregătim pieptul de curcan pe care îl filetăm subțire și îl aplatizăm presând-ul cu podul palmei.
Scoatem untul de la congelator și îl feliem în rondele de aproximativ 5-6 mm. Așezăm rondelele de unt aromat peste pieptul de curcan și îl rulăm. Rumenim rulada din piept de curcan la tigaie pe toate părțile, pentru a se sigila. Apoi, mai ungem rulada cu puțin ulei și o împachetăm în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu și o dăm la cuptor pentru aproximativ 45 de minute la 160 de grade.

După acest interval, desfacem rulada din piept de curcan, o ungem cu muștar boabe și o mai lăsăm 10-15 minute la cuptor să se rumenească.
Este o friptură gustoasă și aspectuoasă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!