Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ingrediente:
500 g ridichi,
1-2 fire de usturoi,
1 lingură de ulei de măsline,
sare şi piper dupa gust,
verdeaţă - pătrunjel, mărar sau cimbru - proaspătă
Modul de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 200 C. Ridichiile se taie în bucăţi aproximativ egale, dacă sunt mici se înjumătăţesc.
Ridichile tăiate se pun în vasul de copt apoi se sărează şi piperează după gust, după care se adaugă usturoiul tăiat.
Se stropesc cu ulei de măsline şi se dau la cuptor, pe grătarul din mijloc, pentru 10 minute.
Tava se scoate din cuptor pentru a întoarce ridichile, după care se
pune din nou pentru încă 5-10 minute - în funcţie de mărimea
ridichiilor -, până când acestea devin uşor rumene.
Se presară pe deasupra cu verdeaţă proaspătă şi se servesc ca atare,
în amestec cu alte legume,
pentru un adaos apetisant de culoare şi gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.