Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pateuri din cartofi și ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Foarte gustoase și foarte sățioase, pateuri din cartofi și ciuperci. Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pateuri din cartofi și ciuperci

Pateuri din cartofi și ciuperci


Ingrediente:

1 kg făină
500 ml apă
10 cartofi
2 linguri zahăr
sare
500 g ciuperci
7 cepe
usturoi
2 morcovi
2 ouă
2 lingurițe drojdie
100 g unt
ulei
Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm cartofii.Îi punem la fiert, iar după ce s-au răcit, îi facem piure.
2. Într-un bol separat, adăugăm drojdia. Turnăm apă caldă și amestecăm până se dizolvă în totalitate. Adăugăm sare, zahăr și amestecăm bine.
3. Turnăm drojdia în piureul de cartofi și amestecăm foarte bine. Treptat, adăugăm făina și amestecăm până obținem un aluat moale și omogen, pe care îl lăsăm la crescut 60 de minute.
4. Pentru umplutură, tăiem ciupercile cubulețe. Procedăm la fel și cu ceapa. Usturoiul îl zdrobim iar morcovul îl dăm prin răzătoare.
5. Într-o tigaie încinsă cu ulei, adăugăm toate legumele pregătite mai sus. Gătim la foc mic până la omogenizare.
6. Întindem aluatul într-o foaie subțire. Adăugăm umplutura pregătită anterior și formăm o ruladă.
7. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem rulouri de 5-7 cm.
8. Așezăm rulourile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 20 minute.
Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!