Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste Amatriciana – Reteta originala

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga retete ta.
Pastele Amatriciana se prepara, in functie de varianta de reteta pe care o stii, ba cu ceapa, ba cu usturoi, unii pun chiar si ardei in acest sos de paste faimos. Dupa reteta originala de Amatriciana insa, pastele se pregatesc cu doar cateva ingrediente simple, dar care dau o aroma deosebita.
Paste Amatriciana – Reteta originala

Paste Amatriciana – Reteta originala

Ingrediente:

400 g paste o conserva rosii intregi in bulion, 150 g bacon, 50 ml vin alb, 3-4 linguri branza rasa, 2 linguri ulei de masline, sare
Mod de preparare::
1. Pune pastele la fiert in apa suficienta pentru 8-9 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. In rastimp, incinge putin ulei de masline si adauga bacon, taiata cubulete.
3. Amesteca pentru 7-8 minute carnea la foc mic, pana cand ii lasa considerabil din grasime, devenind crocanta. Stinge compozitia cu vinul alb si lasa-l sa se evapore.
4. Cand tot vinul s-a evaporat, scoate cu o spumiera baconul si desfa cu mainile, rand pe rand, rosiile in bulion, in tigaia cu grasime.
5. Elimina coditele de la fiecare rosie in parte, pe masura ce le adaugi. Lasa sosul Amatriciana sa ajunga la punctul de fierbere si adauga inapoi bucatelele de bacon, urmate de spaghete.
6. Serveste spaghetele cu branza rasa deasupra
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!