Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlet de porc in alt fel

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                 Reteta zilei de astazi este cotlet de porc, in alt fel. Avem lista ingredientelor asa ca haideti sa vedem cum se prepara cotletul de porc astfel incat sa nu devina uscat.
Cotlet de porc in alt fel
Cotlet de porc in alt fel

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet de porc
  • sare
  • piper măcinat şi boabe
  • boia dulce şi iute
  • 1 crenguta rozmarin
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura unt topit
  • 100 ml vin alb dulce
  • 3 portocale
  • 2 mere
  • 4 roşii mai mici
  • 100 g caşcaval
  • pătrunjel proaspăt

    Mod de preparare:

    1. Se curăţă cotletul de porc şi se condimentează cu sare, piper, boia dulce şi iute, rozmarin, usturoi pisat. Se stropeşte cu unt şi ulei, cu vin şi se bagă în cuptorul încins, la foc potrivit.
    2. Se curăţă portocalele şi se zdrobesc cu blenderul. Piureul rezultat se toarnă în tava cu cotletul de porc.
    3. Între timp, se opăresc roşiile, se curăţă şi se taie în jumătăţi. Mărul se spală, se curăţă şi se rade pe răzătoarea mare. Se adaugă totul în tava cu friptură. Se lasă totul să să se pătrundă, la foc, cel puţin o oră, stropind, din când în când, carnea cu sosul lăsat în tavă.
    4. Cu câteva minute înainte de a fi scos cotletul, se acoperă cu un strat de caşcaval ras. Se serveşte ornat cu frunze de pătrunjel şi cu sos din belşug.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!