Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui cu ciuperci si praz

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pentru gurmanzi o mancare aromata, gustoasa care cu siguranta le va desfata papilele gustative. ciuperci, praz si smantana...Hmmm!
Piept de pui cu ciuperci si praz
Piept de pui cu ciuperci si praz

Ingrediente:

6 bucati piept de pui dezosant
350 gr ciuperci
1 praz
2 catei de usturoi
1/4 legatura patrunjel
50 ml vin alb sec
2 linguri ulei
1 lingura rasa unt
250 ml smantana 
sare, piper

Mod de preparare:

Luam pieptul de pui il spalam si il presaram cu sare si piper negru. Se taie ciupercile in patru.
Se incinge uleiul intr-o oala mai larga care sa cuprinda pieptul de pui. Se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos - cca 5 minute / parte - si apoi inca 30 secunde pe laterale.  Il scoatem apoi pe o farfurie.
Se adauga in tigaie untul si dupa ce se topeste se da focul la mare si se pun ciupercile si se presara cu sare si piper. Se prajesc ciupercile cam 3 minute, amestecand des, sa se rumeneasca un pic. Se adauga usturoiul strivit si se mai caleste 1 minut. Se stinge totul cu vin si se fierbe pana vinul e aproape evaporat. La final adaugam smantana pentru gatit si adaugam cca 150 ml apa. Se adauga sare dupa gust. Se aduce la fierbere. Se fierbe cu capac, la foc mic timp de 15 minute.
Se aseaza  in tigaia cu sos, pieptul de pui si se mai fierbe cu capac 15 minute, intorcand si pe cealalta part. Se adauga si prazul pe care l-am taiat rondele si se mai fierbe cu capac inca 5 minute.
Il puteti decora cu frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!