Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Desert cu capsuni

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Un desert cu căpșuni care a câștigat o popularitate extraordinară. E extrem de gustos, are arome diferite și e atât de ușor de făcut. E perfect pentru vară! Să facem un delicios desert cu căpșuni.
Desert cu capsuni
Desert cu capsuni

Ingrediente:

  • 350 g căpșuni proaspete
  • 5 lingurițe zahăr tos
  • zahăr pudră
  • 250 ml smântână dulce/pentru frișcă
  • 150 g biscuiți
  • 200 g mascarpone
  • 2 linguri miere
  • 1 esență de vanilie
  • 1 esență de rom
  • zeama de la jumătate de lămâie

Mod de preparare:

Pisează 100 g căpșuni cu 2 lingurițe de zahăr. Lasă deoparte. Bate smântâna dulce până obții frișca de o consistență tare. Încorporează niște zahăr pudră - pui în funcție de cât de dulce vrei tu să fie rezultatul.
Bate crema de mascarpone cu esențele, mierea și zeama de la jumătate de lămâie. Bate căpșunile pisate cu jumătate din cantitatea de frișcă.
Căpșunile rămase întregi taie-le în felii egale.
Ia vase mai mici, pentru porții individuale și apucă-te de construit! Un strat de biscuiți sfărâmați, unul de frișcă, unul de cremă de căpșuni, unul de fructe, unul de mascarpone și tot așa până termini ingredientele.
Se poate mânca imediat, dar cel mai indicat este să îl dai la frigider cel puțin o oră.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!