Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aperitiv cu crema de branza si sunca

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                Aperitivul cu crema de branza si sunca este foarte usor de preparat, partea de montare necesitand numai 10 minute. In rest, il lasi sa stea la frigider si vei avea in final un paertitiv colorat, care va imbogati orice masa.
Aperitiv cu crema de branza si sunca

Aperitiv cu crema de branza si sunca

Ingrediente:

1 paine feliata
500 g de crema de branza
500 g de sunca
1 sfecla rosie
300 g de cascaval
100 ml de smantana
3 galbenusuri de oua fierte
sare, piper alb
1 ardei gras, masline si verdeturi pentru decor

Mod de preparare:

Amesteca smantana cu galbenusuld e ou, sare si piper dupa gust, pana ce se omogenizeaza. Alege o tava sau un platou pe care sa asezi aperitivul. Practic, trebuie sa stratifici toate ingredientele. Vom folosi 3 randuri de felii de paine. Pui cate doua sau trei felii pe lungime. Le ungi cu crema de branza. Pui felii subtiri de sfecla rosie, apoi felii de sunca, o felie groasa de cascaval, apoi un alt strat de felii de paine. Ungi acest ultim strat cu smantana cu galbenusuri. Mai pui un strat de felii de sfecla rosie, cascaval, sunca, crema de branza. Inca un strat de felii de paine. Apoi acoperi tot "checul" cu un strat gros de crema de branza, decorezi cu ardei gras, masline, verdeturi si lasi la frigider cel putin 2 ore. Serveste aperitivul taiat in felii groase. Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!