Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supă de bere și brânză cheddar

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                E o supă aparte, cu un gust deosebit datorită ingredientelor principale: berea amăruie și brânza ușor înțepătoare. Un gust pe care nu îl mai găsești în altă parte și pe care îl vei adora de la prima lingură!
Supă de bere și brânză cheddar

Supă de bere și brânză cheddar

Ingrediente:

  • 500 ml bere
  • 4 linguri unt
  • 1 morcov tocat mărunt
  • 1 ceapă mare tocată
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 35 g făină
  • 300 ml lapte
  • 150 ml smântână de gătit
  • 1 lingură muștar
  • 300 g brânză cheddar rasă
  • sare și piper după gust

Mod De Preparare:

E o supă aparte, cu un gust deosebit datorită ingredientelor principale: berea amăruie și brânza ușor înțepătoare. Un gust pe care nu îl mai găsești în altă parte și pe care îl vei adora de la prima lingură!
  1. Topește untul într-o cratiță mare, adaugă morcovul, ceapa și usturoiul. Sotează 10 minute. Adaugă făina și amestecă bine, timp de 3 minute până când făina devine ușor rumenie.
  2. Combină laptele cu smântâna și toarnă amestecul, treptat, peste conținutul din cratiță. Dă focul mai mare, adaugă berea și muștarul, amestecând continuu până la omogenizare. Adu la fierbere, amestecând bine, până când spuma dispare.
  3. Lasă la foc mic 10 minute până când se îngroașă. dă de pe foc, adaugă brânza cheddar treptat, amestecând. Gustă și apoi asezonează cu sare și piper.
Poți adăuga, după preferință, fiecărei porții în parte, bacon rumenit, ceapă verde etc.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!