Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pesto di zucchine

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Este ideal pentru paste si bruschette, se face in 10 minute si il putem conserva ori la frigider pentru maxim 2 saptamani ori la congelator daca dorim sa il avem si pe timpul iernii.
Pesto di zucchine
Pesto di zucchine

Ingrediente:
  • 6 dovlecei
  • ulei masline
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr parmezan
  • patrunjel dupa gust
  • 15 frunze maricele busuioc
  • sare
  • 50 gr pinoli (optional)
    Mod de preparare:
    1. Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in bucati maricele. Curatam usturoiul, spalam patrunjelul si busuiocul iar parmezanul il taiem cu ajutorul unui cutit rezistent in cubulete - daca doriti il puteti da prin razatoare.
    2. Bagam toate ingredientele, in afara de uleiul de masline, la robot si incepem sa mixam adaugand treptat treptat ulei de masline pana obtinem o consistenta cremoasa.
    3. Umplem borcanele foarte bine spalate si uscate cu pesto, presam cu o lingura curata pesto-ul si apoi acoperim fiecare borcan cu un strat de ulei de masline. Uleiul trebuie sa acopere perfect pesto-ul.
    4. Punem capacele si il bagam la frigider unde se mentine timp de maxim 2 saptamani.
    5. Daca dorim sa il conservam pe o perioada mai lunga, il punem in paharute de unica folosinta sau in forma pentru cuburi de gheata si dupa ce au inghetat le scoatem din forma sau pahar si il bagam in pungi la congelator.
    6. Cand aveti nevoie de pesto, scoateti o punguta, il lasati sa se dezghete si il folositi, Eu am facut niste paste si au iesit extraordinar de aromate.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!