Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de chimen cu crutoane

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Este un preparat usor si deosebit de gustos, indicat mai ales dupa o perioada de excese alimentare. Ingredientele sunt urmatoarele:
Supa de chimen cu crutoane
Supa de chimen cu crutoane
  • 2 linguri de chimen
  • Jumatate de ceapa
  • Un morcov
  • 2 linguri de faina alba
  • Cateva felii de paine
  • O lingura de boia dulce
  • Sare, piper dupa gust
Pentru extra aroma, poti rumeni pentru cateva minute chimenul intr-o cratita, pana cand incepe sa crape invelisul semintelor. Intre timp poti pune apa la fiert, in jur de doi litri, la care adaugi chimenul si morcovul curatat dar lasat intreg. Dupa aproximativ 30 de minute de fiert, intr-o cratita separata pune ceapa taiata marunt la calit in putin ulei, dupa care poti adauga faina. Dupa ce ai amestecat bine, adauga putina zeama de la supa - cam un polonic - si amesteca bine pana cand se formeaza o pasta. Adauga boiaua dulce si transfera totul in oala cu supa de chimen. Potriveste de sare, apoi lasa totul la foc mic, pana pregatesti crutoanele. Taie feliile de paine cubulete, aseaza-le intr-o tava de cuptor si stropeste-le cu putin ulei de masline. Lasa-le circa 4-5 minute in cuptor, pana cand incep sa se faca aurii. Ia supa de pe foc si strecoar-o in alta oala. Morcovul ramas il poti taia felii si pune in supa, pentru un plus de consistenta.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!