Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tigaie picanta

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               Nu stiu cati dintre voi mananca picant, insa daca nu o faceti, sa stiti ca ar trebui. Mancarea picanta este foarte sanatoasa. Reteta de mai jos este foarte usoara, si contine numai bunatati. Alaturi de un orez, este delicious. Sper sa pregatiti si voi aceasta reteta.
Tigaie picanta
Tigaie picanta
Ingrediente:
                                - 200 gr carne de vita,
                                - 1 morcov,
                                - 1 ceapa mica,
                                -  1/2 dovlecel,
                                - cateva felii de vanata,
                                - 2 ciuperci,
                                - 1/2 ardei capia,
                                - 1/2 ardei gras verde,
                                - 1 ardei iute cu seminte cu tot,
                                - 1 lingurita miere de albine,
                                - ulei,
                                - sare.
Mod de preparare:  Incepem prin a spala carnea si legumele. Apoi le taiem pe toate.  Carnea o taiem fasii, iar legumele, in afara de ardeiul iute, pe care il taiem rondele, le taiem julienne.  
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei, si cand s-a incins adaugam carnea de vita. O lasam pana cand isi schimba culoarea si incepe sa se arameasca.
Dupa ce carnea s-a mai aramit, incepem sa adaugam legumele treptat. Intai adaugam ceapa si o lasam impreuna cu carnea maxim 1 minut la foc mediu spre mare, dupa care incepem sa adaugam si restul legumelor la fel.
Dupa ceapa adaugam morcovul, si la fel il lasam 1 minut, dupa care adaugam ardeii, apoi vinetele, dovleceii si la sfarsit ciupercile  Avand grija ca pe fiecare sa le lasam 1 minut inainte sa le adaugam pe urmatoarele.
La sfarsit adaugam ardeiul iute, sarea si mai lasam pe foc totul pt inca 3-4 minute. Inainte de a lua tigaie de pe foc adaugam o lingurita miere de albine si amestecam totul.
Serviti alaturi de orez Sper sa pregatiti si voi aceasta reteta, pentru ca este foarte gustoasa, plina de vitamine si sanatoasa, si se prepara si foarte usor. Trebuie doar sa avem putina rabdare sa taiem toate legumele frumos, sa le pregatim. Caci dupa aceea totul este gata in aproximativ 10 min.

Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!