Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tigaie cu fructe de mare și cârnați picanți

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vrei să savurezi o tigaie simplă, preparată după o rețetă rapidă, cu ingrediente ușor de găsit în magazin? Încearcă varianta asta de rețetă de tigaie cu fructe de mare și cârnaț picanti.
Tigaie cu fructe de mare și cârnați picanți
Tigaie cu fructe de mare și cârnați picanți
INGREDIENTE:

500 g orez
250 g cârnati picanți
400 g piept de pui dezosat
400 g creveți decorticați
200 g mazăre
2 cepe mari
4 căței usturoi
1,5 L supă concentrată de pui/apă
400 g conserva roșii în bulion
câteva fire șofran
4-5 linguri ulei de măsline
o legătură pătrunjel
1 linguriță boia de ardei dulce
sare
piper
o lămâie
MOD DE PREPARARE:
1. Într-o tigaie foarte întinsă, încinge jumătate din cantitatea de ulei de măsline și frige pieptul de pui tăiat cubulețe.
2. Presară puțină sare și piper, iar când puiul s-a rumenit bine adaugă cârnatul tăiat feliuțe, ceapă, mazărea și usturoiul, apoi lăsă ingredientele 4-5 minute la foc mediu.
3. Peste, adăugă roșiile în bulion, supă concentrată de pui și firele de șofran, orezul, boaiaua și dă compoziția într-un clocot pe foc, apoi pune-i capacul și las-o să fiarbă timp de 15 minute.
4. După ce timpul a trecut, îndepărtează capacul, așează creveții deasupra și dă tava de tigaie la cuptor pentru alte 15 minute, la 180 de grade.
5. Servește tigaie cu fructe de mare fierbinte, cu felii de lămâie alături.
Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!