Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salată picantă de vită

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                 Când rămâi în pană de idei și ai o bucată frumoasă de carne de vită prin frigider, salata aceasta devine un fel principal minunat! Este gustoasă, ușoară, sănătoasă și sățioasă.
Salată picantă de vită

Salată picantă de vită

Ingrediente:

Salată:
  • 2 bucăți carne de vită de 200-250 grame fiecare
  • Ulei de măsline pentru prăjit
  • 2 morcovi curățați
  • 6 ridichi feliate
  • 200 gr roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • Frunze de mentă
  • 3 cepe verzi tăiate
  • O jumătate de castravete curățat de coajă și feliat
  • 2 Lăptuci curățate
  • Sare de mare
  • Piper negru
  • 4 linguri de alune decojite
Dressing:
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • 1 ardei roșu pisat
  • 2 lingurițe zahăr
  • 2-3 linguri sos de pește
  • Sucul de la 1-2 lămâi verzi

Mod De Preparare:

Asezonează bucățile de carne pe ambele părți. Adaugă o lingură de ulei într-o tigaie încinsă și prăjește fripturile la temperatură înaltă pe ambele părți timp de 2-3 minute. Se scot pe o farfurie și se lasă să se odihnească.
Pentru a face dressingul, pune usturoiul și ardeiul iute într-un mojar cu un vârf de sare și pasează-le bine până devin o pastă. Adaugă zahărul, sosul de pește și sucul de lămâie. Amestecă-le cu o lingură.
Între timp, taie morcovii rondele. Pune-i într-un bol împreună cu ridichiile, roșiile, menta, ceapa verde, castravetele și lăptucile. Adaugă 4-6 linguri din dressing și continuă să amesteci.
Prăjește alunele cu un pic de sare pentru câteva minute într-o tigaie curată. Pune friptura tăiată felii peste salată și adaugă alunele. Pune pe deasupra restul de dressing și servește-o imediat
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!