Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă de porc cu omletă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                   Această ruladă de porc cu omletă poate ţine locul unei fripturi alese sau poate fi servită ca aperitiv la o masă festivă.
Ruladă de porc cu omletă

Ruladă de porc cu omletă

500 g carne de porc
2 ouă
1 morcov
1 dovlecel
2 linguri cu unt
2 linguri cu ulei
1 lingură de smântână
1 linguriţă sos de soia
1 linguriţă pastă de roşii
cimbru
sare
1.Curăţă morcovul, spală bine dovlecelul şi taie-le în cuburi mici, apoi pune-le la fiert în apă cu sare. Între timp taie carnea astfel încât să obţii o bucată mare şi bate-o cu un ciocan de şniţele. Dă-i un praf de sare.
2.După ce legumele s-au fiert, scurge-le şi dă-le un praf de sare. Bate bine ouăle cu smântâna şi pune-le la prăjit într-o tigaie, în puţin ulei încins. După un minut, pune în omletă şi legumele şi mai lasă-le încă două minute la foc mic.
3.Răstoarnă omleta peste carne şi rulează cât mai strâns, leagă cu o sfoară şi pune rulada într-o tavă de copt. Unge-o cu unt, apoi amestecă sosul de soia cu pasta de roşii şi toarnă deasupra. Adaugă în tavă o ceaşcă de apă şi dă la cuptor, încins în prealabil.
4.Din când în când stropeşte friptura cu sosul format în tavă. Lasă la foc potrivit cam 90 de minute. Stinge focul şi lasă rulada să se răcească în tavă. Tai-o numai după ce s-a răcit şi serveşte cu garnitură de legume.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!