Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Costite de porc la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cea mai simpla si sigura metoda de a pregati coastele de porc in cuptor pana se desface carnea de pe os. Le glazurati si le bagati sub grillul cuptorului.
Costite de porc la cuptor

Costite de porc la cuptor

Ingrediente:

costite de porc
sare, piper negru
sos dulce-iute

Mod de preparare:

  1. Dimensiunea tablei de coaste nu conteza in aceasta reteta, pregatiti ce cantitate doriti, pasii sunt aceiasi.
  2. Se aseaza costitele cu partea osoasa in sus. Daca nu a fost curatata deja, veti vedea o pielita alba care acopera oasele. Introduceti varful unui cutit sub ea si trageti pana vedeti ca incepe sa se desprinda. Prindeti-o apoi cu mana si trageti-o de pe oase. Va veni cu totul jos, destul de usor.
    Daca e cazul, curatati coastele de grasimea in exces de deasupra.
  3. Presarati coastele cu sare si piper negru pe ambele parti.
  4. Asezati coastele intr-o tava cu pereti care sa le cuprinda. Daca nu va intra tabla intr-o bucata in tava, o puteti taia in 2-3 bucati ca sa se potriveasca in tava voastra. Asezati costitele in tava cu partea osoasa in jos.
  5. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor la 140C pana sunt facute - testati cu o furculita si cand simtiti ca intra usor in carne si daca trageti se desprinde de pe os, sunt gata. Trei ore a durat la foc mic.
  6. Scoateti carnea din cuptor si scurgeti grasimea din tava.
  7. Glazurati costitele deasupra cu sos dulce-iute. Daca nu le veti servi imediat le puteti lasa sa stea asa glazurate pana la servire, dar nu mai mult de 2 ore.
  8. Porniti cuptorul pe grill (la 220C) si introduceti tava la mijlocul cuptorului. Lasati sa se rumeneasca costitele si sosul sa se caramelizeze - maxim 5 minute.
  9. Taiati costitele intre oase si serviti-le cu sos dulce-iute.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!