Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole cu Sos de Rosii si Mamaliga cremoasa

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                M-am gandit ca e momentul perfect sa va mai postez cateva retete. Asa ca reteta de Fasole cu Sos de Rosii si Mamaliga cremoasa e perfecta! Pentru reteta asta folositi, fasole gata fiarta din conserva. Spor la treaba!
 Fasole cu Sos de Rosii si Mamaliga cremoasa

Fasole cu Sos de Rosii si Mamaliga cremoasa

Ingrediente:
  • fasole - 250 grame
  • rosii din conserva - 250 grame
  • morcovi - 1 bucata
  • ceapa - 1 bucata
  • patrunjel - 1/2 legatura
  • boia iute - 1/2 lingurita
  • foi de dafin - 2 foi
  • usturoi - 2 catei
  • ulei de masline - cateva picaturi
  • sare - dupa gust
  • piper - dupa gust
Pentru mamaliga:
  • malai - 300 grame
  • apa - 1 litru si 200 ml
  • unt - 30 grame
  • parmezan - 50 grame
  • sare grunjoasa - 1 lingurita

Mod de preparare:

Fasolea::
  • Incingem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim ceapa si morcovul pentru 10 minute.
  • Adaugam conserva de rosii cuburi si foile de dafin. Lasam sa fiarba pentru 10 minute.
  • Apoi punem fasolea din conserva, sare, piper, boia de ardei iute si usturoi trecut prin presa. Dupa inca 10 minute gustam si mai adaugam condimente daca e cazul si oprim focul. Adaugam patrunjelul si e gata.
Mamaliga::
  • Punem apa la fiert impreuna cu sarea grunjoasa si o lasam sa ajunga la punctul de fierbere.
  • Cand apa da in clocot adaugam malaiul in ploaie si amestecam cu un tel.
  • Lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute pana cand mamaliga se ingroasa.
  • Adaugam parmezanul ras, untul, amestecam bine si oprim focul.
  • Servim fasolea impreuna cu mamaliga cremoasa.
Pofta mare!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!