Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui la tigaie

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ce faci cand ajungi acasa la, lihnita de foame. Piept de pui la tigaie cu o salata simpla de varza. Eficienta maxima in 30 minute.
Piept de pui la tigaie
Piept de pui la tigaie

Ingrediente:

1 piept de pui
1 lingura ulei
1 lingura unt
Condiment:
1 lingurita sare
1 lingurita piper negru macinat
2 lingurite boia dulce
1 lingurita usturoi granulat
1 lingurita fulgi ceapa
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita cimbru uscat
1/4 lingurita chili

Mod de preparare:

  1. Se mixeaza ingredientele pentru condiment, in masina de cafea, pana devine pulbere. Va iesi mai mult condiment decat aveti nevoie la 1 piept de pui, dar restul se poate pastra intr-un borcanel inchis.
  2. Se separa cei doi lobi ai pieptului de pui, se spala si se usca cu servetele de bucatarie. Se bat usor la capatul mai gros, sa fie cat de cat de aceesi grosime.
  3. Se condimenteaza bine pieptul pe ambele parti, cu condimentul preparat. Se apasa cu mana sa se lipeasca condimentul.
  4. Intr-o tigaie larga se incing bine 1 lingura ulei si 1 lingura unt.
  5. Se aseaza pieptul in tigaie cu pielea in jos daca are piele sau cu partea unde a fost pielea daca nu are. Deasupra lor se aseaza o caramida invelita in folie de aluminiu. Se prajeste 7 minute pe prima parte, pana prinde o culoare rumena inchisa.
  6. Se ridica caramida, se intoarce pieptul si apoi se prajeste inca 7 minute pe partea a doua, tot cu caramida deasupra.
  7. La final se indeparteaza caramida si deasupra se presara putin patrunjel verde tocat.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!