Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort Pancho

Retete si gust
Este atat de simplu, nu este foarte ornat dar forma este din start simpla si nu necesita mare lucru de infrumusetat. La gust, este foarte fresh, fraged, blatul moale. Crema de smantana o faceti ca de obicei, cu smantana fermentata grasa.
Tort Pancho
Tort Pancho

Ingrediente:

Oua 2 buc
Zahar 8 linguri 
Ulei 6 linguri
Lapte natut 10 linguri
Cacao pudra 4 linguri
Faina alba 6 linguri
Praf de copt 1 plic 
Smantana fermentata grasa 500 g 
Zahar 150 g pentru crema

Mod de preparare:

Pas 1
Intr-un bol mai adanc puneti ouale si adaugati zaharul.
Pas 2
Le bateti putin cu telul.
Pas 3
Adaugati uleiul si laptele batut, amestecati.
Pas 4
La urma puneti faina, cacao si praful de copt.
Pas 5
Amestecati bine sa nu fie cocoloase, aluatul va fi ca o smantana putin mai lichida.
Pas 6
Il turnati intr-o forma asternuta cu hartie de copt, de 24-26-28 cm in diametru.
Blatul se coace timp de 30-35 de minute, la cuptor preincalzit la 200 de grade, pana trece testul scobitorii.
Pas 7
Dupa ce s-a copt, lasati sa se racoreasca putin, apoi se scoate din tava si il taiati in bucati cam de 2x2cm.
Pas 8
Luati un bol mai adanc.
Il asterneti bine cu folie de plastic alimentara.
Pas 9
Despre Crema.
Luati smantana grasa.
Am amestecat-o cu zahar si am lasat vreo 10 minute sa se dizolve putin.
Pas 10
Apoi am amestecat bine cu mixerul pana a avut consistenta mai groasa.
Pas 11
Ungeti cu putina crema peretii si fundul vasului asternut cu folie de plastic.
Pas 12
Puneti un strat de cuburi de pandispan, le ungeti bine intre ele cu crema.
Pas 13
Si tot asa continuati sa puneti straturi de crema si cuburi de blat pana umpleti bolul, pana terminati blat-ul.
Pas 14
Aveti grija sa va raman putina crema pentru a unge ultimul strat.
Pas 15
Acoperiti bine cu folie si puneti bolul cu tort la frigider pentru minim 8-10 ore.
In acest timp el se va patrunde si crema de smantana se va intari.
Pas 16
Apoi il intoarceti pe un platou de tort, scoateti atent bolul si folia de plastic.
Pas 17
Il ornati dupa preferinte si imaginatie.
Pas 18
Il taiati felii, aici puteti vedea si un fel de sectiune.

Pofta Buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!