Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Retete si gust
Azi am pregatit o ciorba buna, buna, cu multa afumatura, cartofi si tarhon, as putea spune o ciorba irezistibila.
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon


Ingrediente:

  • 600 gr costita afumata
  • 7-8 cartofi mici
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei verde mic
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 catei de usturoi
  • tarhon
  • 4 l apa
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri smantana
  • 2 linguri otet

Mod de preparare:

  • Taiem costita bucati, o fierbem mai intai separat si aruncam apa in care a fiert.
  • Umplem vasul in care dorim sa facem ciorba, cu apa si punem pe foc sa fiarba. Luati cu o lingura spuma ce se formeaza deasupra.
  • Curatam si spalam legumele, apoi taiem radacinoasele cubulete iar ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem in vasul cu apa clocotita.
  • Adaugam si costita si lasam sa fiarba in continuare impreuna. Adaugam sare si piper dupa gust.
  • Cand zarzavaturile sunt aproape fierte adaugam si cartofii taiati cubulete si usturoiul pisat si  mai lasam la fiert aprox 15 min. Adaugam tarhonul tocat. Verificam cu furculita daca cartofii sunt fierti si daca da, stingem focul.
  • Luam un bol in care amestecam bine galbenusul de ou cu smantana, adaugam apoi ctv linguri din ciorba fierbinte si amestecam, mai adaugam ciorba pana se umple bolul apoi turnam compozitia in ciorba amestecand. Se lasa sa dea in clocot o data.
  • La final adaugam apoi 2 linguri de otet.

Se poate servi cu smantana!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!