Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Bucati de paine cu miere de albine

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.     Ce se mai poate inventa pentru un mic dejun? Bineinteles cu multa imaginatie si  cu cateva felii de paine si cateva ” lucrusoare” adunate de prin frigider,  micul dejun va fi savurat cu multa placere servind niste friganele prajite.
Bucati de paine cu miere de albine
Bucati de paine cu miere de albine

Ingrediente:

2-3 felii de paine toast
3 oua
2 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 cana lapte
miere de albine topita
100 g zahar tos+ 1 lingurita scortisoara
un praf de sare

Mod de preparare:

Separat intr-un castron se vor bate cu un mixer sau un tel ouale cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare si laptele.
Bucatile de paine se vor inmuia fiecare in parte, se vor tine in varful unei furculite, apoi inmuiate in compozitia de oua, apoi puse la prajit intr-o tigaie de teflon cu 1-2 linguri de ulei vegetal, intorcandu-le pe toate fetele, cat sa devina usor rumenite.
Dupa prajire, se vor pune intr-un castron, peste care se va adauga un amestec de zahar tos si scortisoara, amestecandu-le usor cu o spatula, cat sa fie cuprinse toate bucatile in zahar si scortisoara.
Friganelele tavalite se vor aseza pe un platou, apoi se va turna mierea de abine in ploaie si servite la mic dejun alaturi de o ceasca de lapte cu cacao.
Pofta buna !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!