Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Branza in foiletaj

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Aici!
Dupa cum stiti nu exista saptamana fara sa avem una sau doua preparate cu dulce. Preparatele cu dulce nu vor lipsi nici de pe masa de sarbatori, ea va fi prezenta fie sub forma de aperitiv, fie fel principal, dar este posibil sa apara si ca un delicios desert.
De aceasta data am pregatit branza in aluat de foietaj combinat cu ciuperci. Dar mai multe veti afla in reteta. Va recomand sa incercati.
Branza in foiletajAici!
Branza in foiletaj

Ingrediente:

4 linguri ulei de masline
1 lingura ceapa taiata marunt
1 cana ciuperci tocat marunt
1 lingura de Sherry
sare, piper dupa gust
2 bucati branza -1 bucata= 125 g)
1 foaie de foietaj decongelat

Mod de preparare:

Punem uleiul intr-o tigaie la incins si calim pe ea ceapa taiata marunt pana devine translucida. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim mai departe circa 10 minute pana scade zeama. Adaugam lingura de Sherry si condimentam cu sare si piper. Lasam sa raceasca.
Fiecare branza se taie in doua la mijloc si pe partea de jos punem din abundenta ciupercile calite. Acoperim cu partea de sus a branzei ciupercile si le impachetam in aluat de foietaj. Din foaia de foietaj se decupeaza doua patrate de 14 cm/ 14 cm, branza umpluta cu ciuperci se aseaza in mijlocul unui patrat si se impacheteaza strans in aluat inchizand bine capetele superioare.
Branza astfel pregatita se impacheteaza in folie alimentara si se pune la congelator pentru 30 minute. Pornim cuptorul sa se incalzeasca si dupa cele 30 de minute de stat la congelator punem pachetele cu branza in tava pe hartie de copt. Le ungem cu galbenus de ou. Le presaram cu putin patrunjel verde, piper proaspat macinat si le dam la copt.

Se coc la foc potrivit timp de 15-20 minute pana se rumenesc frumos. Se scot pe farfurii se crestaza si se servesc cu paine prajita.

Pofta Buna !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!