Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Legume gratinate la cuptor

Retete si gust

Oricând ai chef de masă gustoasă, dar ușoară și dietetică, legumele gratinate sunt alegerea ideală. Îți propunem o rețetă fdelicioasă, dar ușor de făcut.
Legume gratinate la cuptor

Legume gratinate la cuptor


INGREDIENTE:

  • 1,5kg cartofi
  • 500gr amestec legume congelat de broccolli,conopida si morcovi
  • 3fire ceapa verde
  • 150gr sunculita taraneasca
  • 3oua
  • 3linguri smantana
  • 100gr cascaval ras
  • condimente pentru cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel tocat
  • cateva cubulete de unt

    MOD DE PREPARARE:

    Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta, cam 10 minute eu i-am pus in oala sub presiune si i-am lasat 4minute.Scoatem si lasam la scurs.

    Legumele le-am pregatit la aburi,tot in oala sub presiune,4minute.Daca le fierbem in apa,le lasam 10minute,din momentul cand incepe apa sa fiarba. Scoatem si lasam la scurs intr-o sita.

    Ouale le batem cu sare si piper cu un tel, apoi adaugam smantana si omogenizam bine.

    Sunculita taraneasca o taiem bucati mici. Ceapa verde o taiem rondele.

    Intr-un vas termorezistent, punem un strat de cartofi,presaram condiment pentru cartofi dupa gust, punem sunculita si ceapa verde, apoi legumelele, mai condimentam dupa gust cu sare si piper. Turnam deasupra ouale batute si presaram cascavalul,apoi patrunjelu tocat. Dam la cuptor in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos compozitia.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!