Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschi de porc cu sos de ciocolate

Retete si gust
Muschi de porc la tigaie cu sos de ciocolata, o friptura delicioasa, cu un sos care in mod sigur ii va multumi chiar si pe cei mai pretentiosi gurmanzi. Se prepara rapid, nu necesita multe ingrediente, insa rezultatul final este demn de o masa festiva.
Muschi de porc cu sos de ciocolate
Muschi de porc cu sos de ciocolate
Ingrediente:                                                                                                                                     250 g muschi de porc taiat in felii; 20 g ciocolata neagra, 50 ml otet balsamic; 30 g miere; sare; piper; ulei de arahide.
Mod de preparare:                                                                                                                   Incingeti in cratita o lingura de ulei si puneti feliile de carne, la rumenit. Condimentati-le cu un praf de sare pe partea aflata in sus. Cand s-au rumenit pe o parte, intoarceti-le si condimentati cu un praf de sare si partea deja rumena.
Dupa ce le-ati rumenit pe ambele parti, adaugati mierea si otetul balsamic. Lasati sa scada sosul, la foc mic, intorcand periodic bucatile de carne.
Odata ce sosul a scazut, capatand consistenta unui sirop, adaugati ciocolata rasa. Tavaliti feliile de carne prin sos, pe ambele parti, si stingeti focul.
Puneti in farfurii, rasniti putin piper peste feliile de carne, alaturati-le o garnitura de orez si se pot servi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!