Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Retete si gust

Primăvara, când toată natura revine la viaţă, pieţele se umplu cu tot felul de verdeţuri, care mai de care mai îmbietore, mai sănătoasă, mai delicioasă. Daca vrei sa incerci o reteta cu gust acrisor poti incerca ciorba de macris pe carne de porc afumata imbogatita cu smantana. Macrisul trebuie sa fie foarte crud. O reteta super simpla, iar supa e delicioasa, acrisoara si sanatoasa!
Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Ciorba de macris pe carne de porc afumata


Ingrediente:

  • -carne de porc
  • -macris
  • -1 ceapa
  • -1 adei rosu 1 galben
  • -1 morcov
  • -1 patrunjel radacina
  • -verdeata-patrunjel,telina,liostean
  • -50 gr orez
  • -2 galbenuse
  • -2 linguri smantana
  • -sare,piper
  • -3 catei usturoi

    Mod de preparare:

    Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul, partanjelul radacina, ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei. Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.
    Macrisul se alege si se scoate de la fiecare frunza care este mai batrana vena, daca nu cand fierbe ramane ca si ata in ciorba,se spala bine si se taie fideluta.
    Cand zarzavatul este fiert se pune in ciorba orezul, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga macrisul, se potriveste de sare, piper si se pune verdeata taiata marunt.
    Se ia oala de pe foc, ciorba se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu smantana, galbenusurile batute bine si cu usturoiul zdrobit. Este o ciorba foarte buna pe timp de vara.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!