Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Burta cu fasole boabe

Retete si gust
Trebuie sa o savurati impreuna cu familia. Nu am cuvinte sa descriu gustul mancarii de burta cu fasole boabe. Reteta este simpla, haideti sa vedem cum se prepara aceasta mancare de burta cu fasole.
Burta cu fasole boabe
Burta cu fasole boabe

Ingrediente:

  • 800 g burta prefiarta
  • 1 conserva fasole boabe 
  • 500 ml suc de rosii
  • 100 g cuburi slanina
  • 150 ml supa vegetala
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 morcovi medii
  • 1 tulpina de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • Taiem burta in fasii potrivite, nu foarte subtiri, scurgem boabele de fasole, le spalam sub un jet de apa rece si le lasam la scurs.
  • Tocam ceapa si usturoiul, nu foarte marunt, taiem in cubulete potrivite morcovii si telina.
  • Punem uleiul intr-o cratita antiaderenta si cand s-a incalzit adaugam cubuletele de slanina. Cand grasimea devine translucida, adaugam morcovii, telina, ceapa si ustuoiul si le sotam, pe foc mediu, pana cand ceapa se inmoaie.
  • Adaugam burta si amestecam, tot pe foc mic, inca 2-3 minute.

  • Adaugam sucul de rosii, supa vegetala, sare si piper dupa gust si frunzele de dafin si acoperim cratita cu capac.
  • Lasam mancarea de burta sa fiarba 30 de minute, pe foc mic spre mediu, apoi ridicam capacul si adaugam fasolea boabe, bine scursa.

  • Amestecam cu grija si o fierbem inca cca 25-30 de minute.
  • Servim mancarica de burta cu fasole boabe, calda. Este delicioasa!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!