Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlete de miel in crusta de ierburi cu ridichii coapte

Retete si gust
Pastele ortodox bate la usa, asa ca este timpul sa stabilim ce bunatati se vor regasi in acest an pe mesele noastre. Iar noi cautam in fiecare zi retete tot mai gustoase si mai deosebite pe care sa le punem pe masa pentru familie si pentru musafiri.
MIEL
Cotlete de miel in crusta de ierburi cu ridichii coapte
                                                            


Ingrediente:
carne de miel, 1 lingura suc de portocale, 1 lingurita miere, 1/2 lingurita sare, 3 linguri mustar, 2 linguri patrunjel, 1 lingura oregano , 1 lingurita cimbru, 2 catei usturoi tocati, 1/2 lingurita piper, 700g ridichi taiate in jumatati, 3 linguri ulei de masline, 1/2 lingurita coaja portocala, 1 lingura otet, 1kg cotlete de miel
Metoda de preparare:
Incinge cuptorul la 160C. Curata grasimea de pe carne, condimenteaza cu sare si unge cotletele cu mustar.
Amesteca patrunjelul cu oregano, cimbru, usturoi si piper. Presara totul peste carne si preseaza usor cu degetele.
Pune carnea pe un gratar intr-o tava de copt, astfel incat cotletele sa fie asezate in picioare. Infige un termometru de carne intr-unul dintre cotlete, avand grija sa nu atinga osul.
Amesteca ridichiile cu 1 lingura de ulei de masline si pune-le in tava, langa friptura. Coace la cuptor timp de 45-60 minute pana cand termometrul indica 57C, pentru o friptura medium rare sau 65C pentru o friptura medium.
Scoate tava si acopera friptura cu o folie de aluminiu timp de 15 minute.
Amesteca restul de ulei cu otetul, coaja de portocala si susul de portocala si mierea. Condimenteaza cu sare si piper si toarna dressingul peste ridichiile coapte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!