Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort de biscuiti cu ciocolata

Retete si gust
Când ai poftă de ceva dulce, ciocolata poate fi varianta salvatoare, cu care nu dai greş. Iar dacă prepari această reţetă, vei obţine un desert delicios. În plus, cafeaua tare îi dă un plus de savoare.
Ştiai că ciocolata neagră reduce riscul de accident vascular cerebral? Cercetătorii au descoperit că un consum regulat de ciocolată neagră scade riscul de a suferi un accident vascular.
tort
Tort de biscuiti cu ciocolata


Ingrediente:
1-2 pachete biscuiţi
200 ml cafea tare
200 g ciocolată neagră
1 mână nuci pisate
200 g frişcă lichidă
Pentru decor
cacao pudră
ciocolată albă
ciocolată neagră
Mod de preparare:
Rupi ciocolata în bucăţi mici, o topeşti pe baie de aburi cu jumătate din cantitatea de frişcă lichidă. Amesteci uşor până se topeşte complet. Când e gata crema, o dai deoparte şi o laşi să se răcească.
Separat, baţi restul de frişcă rece, până se întăreşte. O încorporezi uşor în crema de ciocolată răcită.

Rumeneşti nucile 1-2 minute, într-o tigaie antiaderentă şi le adaugi în cremă. Amesteci până la omogenizare.

Torni cafeaua într-un bol. Înmoi biscuiţii doar pe-o parte, pe rând, şi îi aşezi pe un platou, astfel: un strat de biscuiţi, unul de cremă şi repeţi până când termini ingredientele, iar ultimul strat să fie de biscuiţi. Dai desertul la frigider cel puţin 24 de ore. La final, razi ciocolată albă şi neagră şi pudrezi cu cacao, după preferinţă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!