Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chec de cascaval cu cabanos si oua

Retete si gust
  1. Pufos, colorat si aromat este deliciosul Chec aperitiv de cascaval cu cabanos si oua. In plus, se prepara foarte usor si este ideal ca aperitiv la mese festive. Este potrivit la orice petrecere sau ca mic dejun si de ce nu, ca pachetel la servici. Un chec aperitiv rapid si foarte bun.
    CARNATI
    Chec de cascaval cu cabanos si oua
    Ingrediente:
  • 300 g cascaval
  • 6 oua
  • 3 carnati cabanos
  • 2-3 felii de branza topita
  • 50 g sunca slaba
  • 4-5 linguri faina
  • 4 linguri smantana 12%
  • 7-8 masline verzi
  • 2 linguri mazare
  • 1/2 conserva boabe de porumb
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru

    Mod de preparare:

    Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari. Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras, pastrati cateva fasiute de ardei rosu pentru decor si adaugati praful copt stins cu otet.
    Separat amestecati 4 oua cu faina si adaugati smantana. Peste cascavalul ras puneti boabele de mazare si de porumb, maslinele tocate si amestecul de oua cu faina si smantana. Dregeti gustul de sare si piper.
    Tapetati o tava de chec cu ulei si pesmet, turnati jumatate din compozitie, asezati pe lungime doi carnati cabanos si intre ei cele doua oua fierte tari lasate intregi. Mai adaugati 2-3 linguri de compozitie si inca un cabanos deasupra, apoi completati cu restul de compozitie.
    Garnisiti cu 2-3 felii de branza topita, feliute de ardei rosu, cateva boabe de mazare, porumb si stropiti cu uleiul de masline.
    Dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 40-45 minute. Sa nu umpleti pana sus, pentru ca va creste putin.
    Scoateti checul din cuptor, lasati-l sa se racoreasca, apoi desprindeti cu un cutit pe margini si scoateti-l din forma pe un platou.
    Dupa ce s-a racit, taiati felii de 10-15 mm grosime si garnisiti platoul cu castraveti si gogosari acri, masline, etc.
    Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!