Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste la cuptor cu sos de rosii, carne, mozzarella, parmezan si ricotta

Retete si gust

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de paste din lume la cuptor cu sos de rosii, carne, mozzarella, parmezan si ricotta, asta este! Făcută din ingrediente simple, puține și deloc costisitoare, în timp record și cu minimum de efort. Ha, ha, ha ...
paste
Paste la cuptor cu sos de rosii, carne, mozzarella, parmezan si ricotta


Ingrediente:

450 gr paste
450 gr carne de vita, tocata
1 ceapa mare, taiata cubulete
3-4 catei de usturoi, maruntiti
1 lingura busuioc proaspat, taiat marunt
1 lingura amestec 1/3 lingura oregano uscat + 1/3 lingura busuioc uscat + 1/3 lingura cimbru uscat
1/2 lingurita fulgi de ardei iute
900 gr sos de rosii pentru paste
225 gr mozzarella, rasa
1 cana cu varf branza ricotta
1 cana parmezan ras

ulei de masline

Mod de preparare:


  1. Se aduce la fierbere o oala mare cu apa si sare. Se adauga pastele si se fierb neacoperite.
  2. Se scurg, cu ajutorul unei site, si se stropesc cu ulei de masline ca sa nu se lipseasca. Se acopera cu un capac si se lasa deoparte pana cand este gata sosul.
  3. Se toarna 1-2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie foarte mare, la foc mediu spre iute.
  4. Cand uleiul s-a incins bine se adauga carnea tocata cu un praf de sare.
  5. Daca este prea multa carne este preferabil sa fie impartita in portii. Important este ca tigaia sa nu fie foarte aglomerata.
  6. Cu ajutorul unei spatule se desfac toate “cocoloasele” mari de carne, daca este cazul. Se prajeste bine.
  7. Cand carnea s-a prajit aproape complet se adauga ceapa si se amesteca bine. Se soteaza pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se prajeasca usor.
  8. Se adauga usturoiul, busuiocul proaspat, amestecul de condimente uscate, fulgii de ardei iute si se omogenizeaza.
  9. Se lasa 1 minut pe foc apoi se adauga sosul de rosii.
  10. Se amesteca bine si se aduce la fierbere.
  11. Se preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-o tava de copt adanca se toarna un strat subtire de sos, se adauga jumatate din branza ricotta si se amesteca bine.
  12. Se pun pastele si se toarna deasupra lor tot sosul.
  13. Se adauga restul de branza riccota, mozzarella si parmezan-ul.
  14. Se lasa in cuptor pana cand capata o frumoasa culoare galben-maronie.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!