Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cannelloni cu legume

Retete si gust

Ai mai făcut până acum paste cannelloni? Sunt delicioase! Bucătăria italiană este plină de surprize şi gusturi aromate. Iată o rețetă bună, pentru un fel principal savuros: Azi încercăm o reţetă de cammelloni cu legume, o reţetă pe care n-am mai gătit-o şi nici mâncat-o de mult.
paste
Cannelloni cu legume

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 2 ardei graşi
  • 1 morcov
  • 2 căţei usturoi
  • 70 g unt
  • sare
  • 1 ou
  • 1 cutie smântână
  • 300 g mozzarella
  • 1 pachet cannellonni
  • cimbru şi busuioc
  • 1-2 linguri pesmet

    Mod De Preparare:

    1. Se curăţă ceapa, usturoiul, ardeii şi morcovul. Se spală şi se zdrobesc cu blenderul, până se obţine o pastă de legume.
    2. Dovleceii se spală, se taie cubuleţe şi se adaugă în pasta de legume. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi busuioc şi se pun cu jumătate din cantitatea de unt să se călească.
    3. După ce a scăzut, se lasă câteva minute la rece, şi se îngroaşă cu mozzarella rasă. Se amestecă până se obţine o cremă densă. Se tapetează o tavă cu unt şi cu o lingură de pesmet.
    4. Cu compoziţia obţinută se umplu tuburile de cannelloni şi se aşază în tavă, unul lângă altul. Separat, se bate oul, se pune smântâna, o cană de apă caldă şi restul de brânză rasă. Se toarnă compoziţia obţinută peste cannelloni şi se bagă la cuptor să se rumenească. Se servesc ornate cu cimbru şi busuioc.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!