Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA FARA COACERE

Retete si gust
Aceasta prajitura simpla fara coacere este un desert superb de la combinatia de arome pana la aspect.pana la aspect. Rezultatul obtinut este fabulos desi ingredientele sunt putine si modul de preparare este unul foarte usor.
PRAJITURA
PRAJITURA FARA COACERE
Ingrediente:
  • 500 g mascarpone
  • 320 g unt
  • 300 g zahar pudra
  • 28 bucati biscuiti simpli
  • 14 bucati biscuiti cu cacao
  • 1 lingura extract de vanilie
SIROP
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1 lingura zeama de lamaie
GLAZURA
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida

Mod de preparare:

1.Mixam untul, dupa care adaugam treptat zaharul pudra pana cand il vom termina.

2.Adaugam extractul de vanilie si mixam aproximativ un minut la viteza mare dupa care adaugam mascarponele tot deodata.Mixam timp de un minut atat cat sa se amestece totul foarte bine.
3.Puneti intr-o tava, folie alimentara. Insiropam biscuitii simpli. Ii asezam unul langa celalalt pe fundul tavii.
4.Dupa formarea stratului de biscuiti ii acoperim cu o jumatate din cantitatea de crema.

5.Insiropam biscuitii cu cacao si ii asezam pe crema presand usor.Acoperim cu crema ramasa din care pastram 2 linguri de crema pentru decor.
6.Trecem la urmatorul strat de biscuiti insiropati pe care la fel ii presam usor.Dupa terminarea stratului de biscuiti punem tava la frigider pentru o ora sau 30 de minute la congelator.

7.Scoate prajitura.Il punem deasupra tavii si intoarcem.Punem ciocolata amaruie impreuna cu frisca lichida intr-un bol pe care il bagam in cuptorul cu microunde pentru un minut.Scoatem bolul si amestecam dupa care punem glazura peste prajitura si o bagam la frigider doar cat sa se intareasca glazura.Prajitura se poate decora cu crema. Puneti cate un butonel de ciocolata dar puteti sa o decorati cum doriti.Si prajitura se poate servi,pofta buna la prajitura simpla fara coacere!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!