ZACUSCA DE CIUPERCI CU FASOLE

Anul acesta trebuie sa schimb retetele de zacusca si sa combin fasolea
cu ciupercile si asa a iesit zacusca de ciuperci si fasole.
 |
ZACUSCA DE CIUPERCI CU FASOLE |
Ingrediente
1,5 kg fasole
3 kg ciuperci
7 kg gogosari
1.5 l suc rosii
2 kg ceapa
1.5 kg morcov
piper, foi dafin, cimbru
sare neiodata
1 l ulei
Mod de Preparare
- Spalam fasolea si o fierbem in mai multe ape, coacem gogosarii si ii decojim.
- Ceapa se curata si se pune in apa ,apoi se da prin robot si se caleste cu ulei si apa. Morcovul se curata si se fierbe.
- Ciupercile se fierb si se da si ele prin robot, apoi se pun peste ceapa. Se adauga morcovul fiert si dat prin robot.
- Dupa 20 min se adauga si gogosarii dati si ei prin robot.
Se mai lasa la fiert iar 20 min, se adauga fasolea , sucul de rosii si restul de ulei.
- Se condimenteaza si se lasa la fiert cam 2 ore, la foc mic, pana iese uleiul la suprafata, mestecand des.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.