Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PRAJITURA CU MIERE SI PIERSICI

Retete si gust
Prajitura cu miere si piersici este delicioasa, pufoasa si usor de pregatit. Este o reteta de prajitura ce poate fi pregatita si cu alt fel de fructe sau cu fructe din compot.
PRAJITURA
PRAJITURA CU MIERE SI PIERSICI

Ingrediente

   100 gr. miere
   100.gr zahar pudra
   4 oua
   1 borcan compot de piersici
   230 gr margarina
   6 inguri de apa
   1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
   250 gr. faina
   1 plic zahar vanilat
   ciocolata pentru decor

Mod de preparare

Intr-un castron, punem margarina topita, apoi adaugam mierea, apa, zaharul pudra, zaharul vanilat, galbenusurile, amestecand dupa fiecare.
Apoi adaugam albusurile batute spuma si mixam. Adaugam faina-n ploaie, punem si bicarbonatul stins dupa ce punem faina si mixam bine.
Turnam aluatul intr-o tava unsa si tapetata.
Punem piersicile scurse bine de zeama si tavalite prin faina.Bagam tava la cuptorul incins la 175 de grade, pt 20-25 de minute pe gratarul din mijloc.Topiti o ciocolata neagra de 100 gr. la bain marie, taiati prajitura in patrate mai mari, asa calda cum era, mutati-o pe o folie de aluminiu, puneti zahar pudra, nu foarte mult, ca sa aiba priza ciocolata, bagati-o in punga mica taiata la un colt si treceti cu ea peste cuburile taiate.
Este foarte frageda.
Serviti prajitura cu miere si piersici dupa ce s-a racit.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!