Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

COASTE DE PORC CARAMELIZATE

Retete si gust
Astăzi vă dezvăluim secretul celor mai gustoase și apetisante coaste de porc. Folosind câteva condimente și un sos delicios de miere, roșii și prune uscate, veți obține coaste fragede, suculente și pur și simplu fantastice.
PORC
COASTE DE PORC CARAMELIZATE
Ingrediente
-2 kg de coaste de porc
-250 g de prune uscate
-1 ceapă
-1 l de suc de roșii
-150 g de miere
-4 boabe de piper negru
-2 frunze de dafin
-sare după gust

Mod de preparare
1. Spălați coastele, uscați-le și tăiați-le.

2. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei pe ambele părți până se vor rumeni.

3. Puneți coastele într-un ceaun, prăjiți ceapa tăiată cubulețe în uleiul din tigaie.
4. Turnați apă clocotită peste prunele uscate, scoateți-le după 15 minute și tăiați-le fâșii mari.
5. Amestecați într-un bol separat sucul de roșii și mierea.
6. Puneți în ceaun ceapa și prunele uscate, turnați sucul de roșii, asezonați cu sare, adăugați boabele de piper și frunzele de dafin.
7. Acoperiți ceaunul cu capac și înăbușiți coastele la foc mic timp de aproximativ o oră.
8. Când carnea va începe să se deprindă ușor de pe os, puteți lua mâncarea de pe foc. Coastele sunt gata.
Vă doresc poftă bună alături de cei dragi!
Nu doar canadienii sau americanii sunt înnebuniţi după această mâncare. Coastele de porc la grătar sau la cuptor, rumenite sau suculente sunt un preparat popular în toată lumea.

Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Nu doar canadienii sau americanii sunt înnebuniţi după această mâncare. Coastele de porc la grătar sau la cuptor, rumenite sau suculente sunt un preparat popular în toată lumea.

Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!