Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

DOVLECEII LA GRATAR

Retete si gust
Pentru ca imi plac dovleceii profit de gustul lor acuma vara cat mai mult, folosind diverse retete. De aceasta data am facot-o la gratar o branza de oaie si menta cu care i-am presarat. A fost delicioasa.
dovlecei
DOVLECEII LA GRATAR

Ingrediente
Dovlecei la gratar cu branza de oaie si menta

4 dovlecei
2 fire menta
1 felie generoasa branza fermentata de oaIE
sare grunjoasa, piper negru macinat
Portii: 2-3
Mod de preparare
  1. Alegeti dovlecei mici pentru gratar, astfel coaja va fi subtire si nu trebuie curatata, iar samburii vor fi putini si mici. Dovleceii se spala si se sterg. Se taie capetele. Se aseaza apoi in picioare si se taie pe lung felii de aprox 1/2 cm.
  2. Se ung feliile cu ulei pe ambele parti.
  3. Se incinge un gratar timp de 5 minute la foc mare.
  4. Se aseaza felii de dovlecel in tigaie si se prajesc 2.5 minute pe prima parte si inca 1.5 minute pe a doua parte. Feliile vor prinde urme apetisante de gratar.
  5. Se scot feliile una langa alta pe o farfurie lata. Se condimenteaza cu sare si piper negru. Se rade deasupra branza. Branza razuita se va topi Se presara cu frunze de menta tocate.
  6. Se acopera farfuria cu folie de aluminiu sa ramana calde pana faceti urmatoarea tura de dovlecei. Urmatoarea tura se aseaza deasupra si se procedeaza la fel. Faceti straturi pana terminati de grillat toti dovleceii.
  7. Branza care va ramane o razuiti intr-un bol. Serviti dovleceii calduti, cu extra branza rasa.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!