Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SNITEL DE PUI SI ROSII CU PARMEZAN

Retete si gust
Cea mai gustoasă metodă în care am gătit până acum, în care i-am făcut să mănânce cu poftă. Se face extrem de ușor, așa că îl poți pune chiar si pe nepriceput intr-ale bucatariei. Se face, urmărind indicațiile de mai jos. Pofta buna.
PUI
SNITEL DE PUI SI ROSII CU PARMEZAN

Ingrediente

  • 2 bucăți piept de pui
  • 40 g făină
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de lapte
  • 90 g pesmet
  • 50 g parmezan
  • 70 g mozzarella
  • 225 g sos de roșii
  • pudră de usturoi, sare, piper, busuioc și oregano după gust

    Mod De Preparare

    Una dintre cele mai gustoase, ușor de făcut și populare, pe baza de pui.
  • Taie pieptul de pui ca pentru șnițele. Bate-l ușor, asezonează cu sare și piper.
  • Combină pesmetul, parmezanul, praful de usturoi, oregano și busuioc praf într-un bol. Într-un alt vas pune făină, în altul oul bătut cu lapte. Trece fiecare bucată de pui , pe rând, prin făină, prin ou și, la final, prin amestecul de parmezan și pesmet.
  • Pune-le la prăjit, întâi câte 2-3 minute pe fiecare parte ca să se rumenească și apoi până se pătrund aproape de tot.
  • Pune jumătate din sosul de roșii pe fundul unei tăvi care nu lipește. Deasupra bucățile de pui, fără să le suprapui.  Toarnă restul de sos deasupra și presară mozzarella. Dacă vrei, mai poți pune deasupra extra oregano/busuioc.
  • Dă la cuptor până se pătrunde de tot puiul. Se servește imediat, de obicei cu spaghete.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!