Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

OUA CU ROSII SI BRANZA

Retete si gust
Fie pentru dejun, prânz sau cină, aceste ouă coapte reprezintă o modalitate rapidă de a oferi o aromă în plină expansiune și o doză de alimente sănătoase. O rețetă foarte ușoară, un fel de mâncare de oua,  sos de roșii, branza și ardei grași - pentru orice masă a zilei.
OUA
OUA CU ROSII SI BRANZA

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 1 ardei gras mare tocat fin
  • 3 bucati catei de usturoi tocati fin
  • 1 lingurita chimion pudra
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1 cana rosii din conserva cu tot cu sos
  • 3 prafuri sare, piper
  • 1 1/2 ceasca branza feta bucatele
  • 6 oua mari
Pentru servire
  • 1 legatura coriandru
  • 6 bucati lipii 

    Mod De Preparare

    Se încinge uleiul într-o tigaie mare, pe foc mediu. Se adaugă ceapa şi ardeii graşi şi se călesc circa 20 de minute, până se înmoaie. Se adaugă apoi usturoiul şi apoi condimentele, câte un minut, amestecând mereu. Se toarnă roşiile şi se asezonează cu sare şi piper, apoi se lasă pe foc mic circa 10 minute. Când sosul s-a îngroşat, se adaugă brânza feta, apoi se sparg ouăle încet, ca pentru ochiuri şi se pun deasupra. Se mai adaugă sare şi piper peste ouă şi se lasă să mai fiarbă circa 10 minute, până ce ouăle ochiuri s-au gătit bine. Se serveşte fierbinte, cu lipie, pentru a aduna bine sosul.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!