Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

RASOL DIN PESTE

Retete si gust
O reteta rapida si gustoasa: rasol din peste. Este extraordinar de gustos, se poate face din orice fel de peste. O droaie de beneficii are preparatul acesta.

RASOL DIN PESTE

INGREDIENTE

-1 kg peste
-500 g cartofi egali ca marime
 2-3 morcovi
-1 dovlecei, brocoli, conopida, ardei gras, telin, pastirnac
-sare, lamiie
-piper, ardei iute, cimbru, patrujel

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, daca sunt mari se taie jumatati sau sferturi si se pun la fiert in apa cu sare, piper, ardei iute si cimbru.Se adauga imediat si morcovii intregi sau taiati jumatati, dupa 10 minute se adauga dovleceii. Se adauga treptat deoarece au timp diferit de fierbere legumele. Morcovul fierbe mai greu, dar noua ne place sa ramana usor all-dente, il pun odata sau imediat dupa cartofi. Dupa alte 5 minute, se adauga pestele eviscerat si spalat bine. Acum se adauga brocoli, conopida, ardei grasi, telina si pastirnacul, odata cu pestele, ca sa ramana usor all-dente, sa nu fie flescaite. Pestele fierbe repede, asa ca dupa 10 minute din momentul in care a dat in clocot, se verifica: se trage de o aripioara si daca iese foarte usor, pestele este gata. Oricum, nu se lasa la fiert mai mult de 15 minute.
Se scoate pe platou pestele, se aseaza alaturi legumele, se poate presara cu putin piper proaspat macinat si se serveste alaturi de mamaliguta calda, mujdei de usturoi si lamiia. Ornati cu patrunjel. Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!