Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rețete de bulz

Retete si gust
Rețete de bulz
Ingrediente
– 500 de grame de mălai
– 150 de grame de cârnați afumați
– 150 de grame de șuncă afumată
– 150 de grame de costiță afumată
– 150 de grame de telemea
– 100 de grame de unt
– 100 de grame de cașcaval
– 10 ouă
– ulei
– sare

Mod de preparare

Se prepară mămăligă din mălai, sare și apă. Pentru bulzul oltenesc, mămăliga trebuie să fie un pic mai tare. Se lasă mămăliguța la răcit și se face umplutura. Se taie cuburi costița și se pune la prăjit, după câteva minute se adaugă șuncă și cârnații și se lasă și ei la prăjit. În acest timp, brânza se rade bine și se amestecă cu ouăle bătute. Acestea se pun peste carnea din tigaie. Când ouăle s-au legat, se ia de pe foc tigaia.
În bucățile de mămăligă care se taie, se fac cuiburi care se umplu cu carnea și ouăle prăjite. Se acoperă apoi cu mămăligă, se ung cu puțin ulei și se pun la prăjit pe ambele părți. La final, în farfurie, se pune unt topit și cașcaval pe fiecare bulz. Poftă bună!
Cine nu vrea să prăjească bulzul, trebuie să știe că nu este neapărat nevoie. Mămăliga caldă, amestecată cu brânza rasă și smântână merg perfect alături de carnea prăjită. Nu este neapărat bulz, dar dacă vi se pare prea multă prăjeală, merge și așa. Spor la treabă!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!