Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de perisoare

Retete si gust
Ciorba de perisoare
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
15 min
Gătire:
15 min
Gata în:
30 min
Dificultate:
Foarte ușor                                                                                 

Ingrediente

- 400 g. carnea tocata fin
- un os de porc
- 2 linguri de orez
- 2-3 morcovi
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 2 cartofi mici
- 1 telina mic
- 500 ml.
- Bors
- 1 cub supa de legume
- 2 galbenusuri
- 100 g smantana
- sare piper
- frunze de leustean

Preparare

Etapa 1

Se pune apa la fiert. Se adauga osul de porc. Se spumeaza si se lasa la foc linistit pana pregatim legumele.

Etapa 2

Ceapa se taie marunt, morcovul, telima si cartofii se taie in cuburi. Rosiile se decojesc scufundandu-le in apa clocotita pentru cateva momente si apoi in apa rece. Se vor decoji usor. Se taie tot in cuburi mici. Se adauga la fiert impreuna cu cubul de legume. Se sareaza dupa gust.

Etapa 3

Între timp se pregatesc perisoarele. Într-un castron, se amesteca carnea tocata cu orezul, sare si piper dupa gust. Când legumele sunt andante, dupa cca.15-20 minute, se fac perisoarele, cam de 2 cm în diametru si se adauga in supa.

Etapa 4

Spre sfarsit se adauga si borsul, fiert separat si apoi adaugat in ciorba. Se face si un liezon dintr-un ou si 2 linguri de smantana, care se dilueaza cu supa si incet se adauga in ciorba, impreuna cu frunzele de leustean tocat.
  
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!