Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpa de miel

Retete si gust
Pulpa de miel
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
30 min
Gătire:
2 ore
Gata în:
2 h, 30 m
Dificultate:
Ușor

Ingrediente

1 bucata pulpa de miel
crengute de rozmarin
sare de mare grunjoasa (1 kg)
500 ml vin alb

Preparare

Etapa 1

Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.

Etapa 2

Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.

Etapa 3

Se imbiba bine cu vin si rosmarin.

Etapa 4

Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.

Etapa 5

Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.

Etapa 6

Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!