Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia: o reteta de post, usor de preparat. O imbinare perfecta intre textura aparte a gnocchi si gustul perfect dat de ciuperci.

Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia

Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia

Ingrediente:

  • 500 g gnocchi de cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 200 ml smantana de soia
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste catelul de usturoi curatat, spalat si taiat in doua.

Se caleste putin sa nu se arda dupa care se scoate din tigaie, l-am lasat numai pentru a aromatiza uleiul.

Ciupercile se spala bine apoi se curata, se taie felii si se pun in ulei sa se innabuseasca pana cand devin moi (circa 10 minute).

Spre final, se adauga smantana si se mai lasa putin la foc mic.

Se adauga sarea, piperul dupa gust si patrunjelul tocat marunt.

Gnocchi se fierb 2 minute in apa cu un praf de sare. Se strecoara si se amesteca cu sosul fierbinte preparat din ciuperci si smantana.

Servim gnocchi imediat, cat inca sunt calzi. Pentru decor putem folosi putin patrunjel verde tocat marunt.

Asta este tot, va invit cu drag si sa o incercati.

Spor la gatit si pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!