Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spaghete cu sos de ceapa si ansoa

Retete si gust
Ceapa caramelizata usor dulceaga, ansoa sarat, chili picant si verdeturile proaspete. Toate acestea peste spaghetele iubite de toata lumea.
Spaghete cu sos de ceapa si ansoa

Spaghete cu sos de ceapa si ansoa

Ingrediente:

250 gr spaghetti
2 cepe mari
3 catei usturoi
5 ansoa conservate
15 rasnite chili fulgi
1/4 legaturica patrunjel
4 fruze busuioc
5 linguri ulei masline
sare, piper

Mod de preparare:

  1. Taiati ceapa felii subtiri. Incingeti intr-o tigaie uleiul si adaugati ceapa. Caliti la foc mediu si amestecand des pana ceapa se inmoaie. Dati apoi focul la minim si lasati ceapa sa se caramelizeze, cca 30 minute, amestecand rar.
  2. Puneti spaghetti la fiert in multa apa cu sare si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet.
  3. Ansoa in ulei le scurgeti bine. Tocati marunt ansoa, aproape ca o pasta.
  4. Cand ceapa are o culoare maronie-aurie, adaugati usturoiul taiat felii si caliti inca 1 minut. Adaugati apoi chili si ansoa si amestecati pana ansoa se dizolva in ulei, cca 2 minute. Stingeti focul.
  5. Scurgeti pastele de apa, dar retineti jumatate de cana din apa in care au fiert. Adaugati-le peste sosul de ceapa, adaugati si patrunjelul si busuiocul tocate marunt, cam 3 prize de piper si sare dupa gust. Turnati apa de pe paste si amestecati bine.
  6. Seviti imediat presarat cu parmezan.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!