Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa Ramen

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa Ramen este o mâncare tradițională japoneză ce conține supă de carne sau pește. Aceasta conține, de obicei sos de soia si/sau miso. Fiecare zonă din Japonia are propria sa rețetă de Ramen, cu carne de porc, alge, bambus sau ceapă verde, ouă fierte sau ciuperci.

Supa Ramen

Supa Ramen

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de rapiță sau ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapă medie tăiată cubulețe
  • 4 căței de usturoi tăiați fin
  • 1 bucățică mică de ghimbir dat pe răzătoare
  • 2 litri de supă de pui
  • 115g de ciuperci tăiate felii
  • 500g de pui gătit (fiert sau la grătar)tăiat bucăți mari
  • sos de soia
  • ulei de susan sau ulei chilli
  • un vârf de cuțit de sare
  • 650 g tăieței Ramen proaspeți
  • 6 ouă
  • 4 fire de ceapă verde

    Mod de preparare:

    1. Încingem 2 linguri de ulei într-o tigaie la foc mediu. Adăugăm ceapa și puțină sare. Amestecăm până ce ceapa devine aurie-maronie (circa 5 minute). Adăugăm usturoiul, ghimbirul și supa. Amestecăm bine. Reducem focul la mic. Acoperim tigaia parțial și lăsăm să fiarbă circa 30 de minute.

    2. Strecurăm lichidul obținut cu ajutorul unei site fine. Lichidul obținut se pune într-un castron.

    3. În aceeași tigaie se încinge restul de ulei la foc mediu. Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie. Apoi, se adaugă și puiul și se amestecă. Lichidul trecut prin strecurătoare se adaugă peste pui și ciuperci, se condimentează după gust cu sos de soia și ulei de susan. Se aduce la punctul de fierbere și se dă focul la mic. Acoperim tigaia cu un capac și lăsăm să fiarbă timp de 3 minute.

    4. Între timp se fierb ouăle 5-6 minute.

    5. Se fierb tăiețeii Ramen după instrucțiunile de pe pachet.

    6. Taiețeii se împart în castroane în mod egal, se adaugă supa peste și se ornează cu jumătăți de ouă și ceapă verde.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!